Loimme tämän projektin niille, jotka haluavat muuttaa elämäänsä, muuttaa Suomeen ja luoda tulevaisuuden lapsilleen. Autamme sinua ensimmäisestä informatiivisesta kuulemisesta oman avaimen hankkimiseen järvien maassa. Tiimimme on valmis auttamaan muutoksiin, työhön ja kotouttamiseen liittyvissä asioissa. Osaamme sujuvasti venäjää, suomea ja englantia ja olemme vakuuttuneita siitä, että voimme auttaa kaikkia asiakkaitamme. Valim.fi on ensimmäinen askel oikeaan suuntaan kohti jotain uutta ja ehkä kaikkein halutuinta.

Kaikki on helppoa kanssamme! Jätät pyynnön Valim.fi-mobiilisovellukseen ja saat mahdollisimman pian vastauksen mihin tahansa sinua kiinnostavaan kysymykseen. Voit myös tilata helposti avointyöpaikka- , oppilaitosten luetteloita, tarjouksia ja paljon muuta. Kaikki tarvittavat luvat, lisenssit, sopimukset ja viisumit Suomessa voit hakea sähköisesti. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä, sijainnistasi riippumatta.

Kuljetukset

Päivittäiset kuljetukset Helsingin ja Pietarin lentokentille, Kotka, Kouvola, Porvoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Lahti, Tampere, Turku sekä Helsingin, Hangon, Turun ja Naantalin satamiin.

Jos suunnittelet matkaa lentokentälle, sinun tulee järjestää kokous saapuessasi, mennä lomalle tai matkustaa lentokentälle. Viamix Oy on valmis tarjoamaan valitsemasi mukavan matkustusmuodon: ryhmäkuljetus aikataulun mukaan tai yksittäisen kuljetus tilauksesi mukaan.

Edut:

Virallinen raportointi
Jokaisesta siirrosta toimitamme sekin tai laskun oikeushenkilöille. Kanta-asiakkaille on mahdollista avata tili.

Vakuutus
Kaikki kuljetukset on vakuutettu Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Vastuu
Aikataulua noudatetaan tarkasti.

Mukavuus
Sinua palvelevat vain ulkomaiset autot: linja-autot, kiertoajelu- ja bisnesluokan autot, ilmastointi, Wi-Fi, mukavat istuimet ja tilava tavaratila.

Turvallisuus
Kaikilla kuljettajilla on lupa ja he osallistuvat säännöllisesti täydennyskursseille.

Lähetyspalvelu
Pätevät asiantuntijat ovat valmiita tarjoamaan sinulle tukea ympäri vuorokauden.

Helppo ostaa
Voit ostaa lippumme VKontakte-, Facebook- ja Instagram-ryhmistä, kätevässä valim.fi-palvelussamme sekä soittamalla tai kirjoittamalla puhelimitse +7(921)900-21-05 tai +358406206417

Ryhmäkuljetukset:

Kätevä aikataulu
Lippujen hinta on kiinteä eikä se riipu ajoneuvon nykyisestä kuormasta.

Edulliset hinnat
Päivittäiset kuljetukset kaikille luetelluille lentokentille

Yksityinen kuljetus:

Valinnanvapaus
Sinä itse määrität lähtöajan ja auton toimituspaikan.

Lisämukavuutta
Emme ota "muita matkustajia": vain sinä ja henkilökohtainen kuljettajasi.

Yritys

Yrityksen rekisteröinti.

Tuemme aloittelevia yrittäjiä koko rekisteröintiprosessin ajan varmistaen, että kaikki tärkeät toimenpiteet saadaan kuntoon. Lähetämme sinulle täyden asiakirjapaketin ja lähetämme sen rekisteröintiviranomaisille verkossa. Valitsemme pankin yrityksen tilin avaamiseksi. Autamme tekemään ensimmäiset sopimukset urakoitsijoiden kanssa ja hankkimaan tarvittavat luvat, lisenssit ja akkreditoinnit.

Yrityksen myynti/konkurssi.

Konkurssi tarkoittaa oikeushenkilön tai yksittäisen yrittäjän toiminnan lopettamista. Sitä voidaan tarvita monista syistä. Joskus yritys ei voi sopeutua muutoksiin taloudellisessa tilanteessa, se menettää kilpailuasemansa, hankkii velat ja katoaa. konkurssiprosessi ei ole aina vapaaehtoista, joskus sen käynnistävät viranomaiset. Joka tapauksessa organisaatiomme auttaa sinua sulkemaan yrityksesi ilman seurauksia, riskejä ja puhtaalla luottotiedot. Vapautamme hallituksen jäsenet ja omistajat vastuusta jo samana päivänä.

Johdon ja kirjanpidon tuki.

Otamme mielellämme tämän tehtävän kokonaan tai osittain. Tarjoamme sinulle seuraavat palvelut liiketoiminnan tukemiseksi: kirjanpidon organisointi ja ylläpito, henkilöstöhallinto, palkanlaskenta, asiakirjojen valmistelu lainaa tai tarjousta varten, projektin toteutuksen hallinta, suunnittelu ja seuranta, väliaikaisten taloudellisten henkilöstöresurssien hallinta ja osallistujien välisen vuorovaikutuksen järjestäminen.

Кonsultointi, analysointi ja optimointi.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluita finanssi- ja sijoitusneuvonnan, liiketoimintasuunnitelmien kehittämisen alalla. Asiantuntijamme analysoivat huolellisesti asiakkaan liiketoimintaa ja kutakin erityistilannetta ottaen huomioon Skandinavian erityispiirteet.

Hae tarjouksia ja tilauksia Suomesta.

Hakukone- ja uutiskirjepalvelumme avulla voit saada raportin nykyisistä tarjouksista yhteystiedoilla ja yksityiskohtaisilla tiedoill.

Pysyvä oleskelulupa.

Asiantuntijamme pystymme hakemaan pysyvä-, työ-, opiskelu- tai bussines oleskelulupia MIGRI-portaalin kautta ja varaamaan sinulle henkilökohtaisen vierailun rekisteröintiviranomaiseen lopullista rekisteröintiä ja sormenjälkiä varten. Sinun ei tarvitse mennä konsulaattiin.

Työ

Työnhaku Suomessa.

Ei ole mikään salaisuus, että pysyvän työpaikan saaminen on oleskeluluvan saamisen peruste ja se on suora polku selkeään, valoisaan tulevaisuuteen sinulle ja perheenjäsenillesi. Hakukone- ja uutiskirjepalvelumme avulla voit saada yksityiskohtaisen raportin avoimista työpaikoista. Tietokannassamme on monia työnantajia, jotka osaavat eri kieliä, joten kieli esteestä ei tule este.

Työpaikalla.

Autamme työsopimusten valmistelussa ja neuvomme asiakkaitamme työllisyydestä, laista, kehityksestä ja urakehityksestä. Analysoimme ja annamme täydelliset tiedot avoimesta työpaikasta, mahdollisista vuorovaikutuksista ammattiliittojen ja YTK: n kanssa.

Oikeudellinen tuki.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan työriitojen ratkaisemisessa tuomioistuimen ulkopuolella, avustamaan valituksen tekemisessä työnantajan edustajalle tai ammattiliitolle. Kumppanimme ovat myös valmiita tarjoamaan täyden valikoiman oikeudellisia tukipalveluita.

Ammattiliitot ja sosiaaliset ohjelmat.

Suomessa työntekijät ovat täysin lakien suojaamia ja ammattiliitot tukevat heitä, ja ne auttavat myös parantamaan taitojaan ja hankkimaan lisälupia työnantajan kustannuksella. Autamme sinua valitsemaan oikea organisaatio, laatimaan sopimuksen tai pyynnön ja turvaamaan oikeutesi.

Pysyvä oleskelulupa

Asiantuntijamme pystymme hakemaan pysyvä-, työ-, opiskelu- tai bussines oleskelulupia MIGRI-portaalin kautta ja varaamaan sinulle henkilökohtaisen vierailun rekisteröintiviranomaiseen lopullista rekisteröintiä ja sormenjälkiä varten. Sinun ei tarvitse mennä konsulaattiin.

Koulutus

Korkeakoulutus.

Oppilaitoksen valitseminen on tärkeä vaihe koulutusprosessissa .Jos haluat saada korkea-asteen koulutuksen suomalaisessa yliopistossa tai oppia maan kieltä, sinun on perehdyttävä joihinkin vivahteisiin.

Vuodesta 2015 alkaen voit saada korkea-asteen koulutuksen Suomessa maksetulla ja englanninkielisellä kielellä. Ulkomaisten opiskelijoiden opiskeluhinta on 1 400–12 000 euroa vuodessa perustutkinto-ohjelmille, mutta lahjakkaille hakijoille yliopistot tarjoavat apurahoja. Opiskelu Suomen yliopisto-oikeustieteessä on kokopäiväinen ja kestää 2 vuotta, jotta pääsyyn tulee suorittaa pääsykokeet. Yliopistojen maisteriohjelmat sopivat täydellisesti nuorille, jotka yhdistävät työn ja opinnot. Asiakirjojen jättäminen perustutkinto-ohjelmaan ei ole vaikeaa: täyttämällä sähköinen hakemuslomake osoitteessa studyinfinland.fi, tältä vuodelta peritään 100 euron kertaluonteinen maksu hakemuksen käsittelystä.

Suomalaisen yliopiston valmistumisen jälkeen tutkinnon suorittaneet saavat kaikkien maiden yliopistojen ja työnantajien tunnustaman eurooppalaisen tutkintotodistuksen. Vielä täydellisemmän tiedon saamiseksi voit käyttää studyinfinland.fi-sivustolla.

Ammatillinen koulutus

Teknilliset koulut ovat nykyään kysyttyä Suomessa, koska ne kouluttavat erikoistuneita asiantuntijoita eri toimialoille. 9. luokan jälkeen opiskelijat voivat jo mennä ammatillisiin kouluihin. Yhden lopussa hakijalla on oikeus päästä maan yliopistoihin. Kansainväliset opiskelijat voivat tehdä tämän 11. luokan jälkeen. Tämä on erittäin tärkeää venäläisille hakijoille, koska kaikki Euroopan maat eivät tunnusta kotimaisen koulun todistusta, ja se on yleensä tarpeen vahvistaa suorittamalla tentit tai suorittamalla koulutus Venäjän yliopistossa 2 vuoden kuluessa.

Sisäänpääsyä varten on esitettävä todistus, jolla on korkea keskiarvo, todistus erinomaisesta englannin tai suomen kielen taitosta, jonka suorittamiseksi sinun on läpäistävä kielikurssi Venäjällä tai Suomessa sekä valmisteltava saatekirje, jossa selitetään miksi valitsit tämän nimenomaisen laitoksen.

Aikuiskoulut (yli 20-vuotiaat) voivat myös päästä ammatillisiin korkeakouluihin. Tärkein ammatillinen soveltuvuus, joka määritetään ammattikokeilla, pääsykokeilla, ryhmä- ja yksilöhaastatteluilla.Haluat sisäänpääsyyn valita haluamasi suunta ja ammatti, täyttää kyselylomake, kaikki siihen liittyvät asiakirjat ja toimittaa se suoraan jokaiselle oppilaitokselle.
Kukin ammattilainen määrittelee koulutuksen kustannukset eri koulusta erikseen.

Pysyvä oleskelulupa

Asiantuntijamme pystymme hakemaan pysyvä-, työ-, opiskelu- tai bussines oleskelulupia MIGRI-portaalin kautta ja varaamaan sinulle henkilökohtaisen vierailun rekisteröintiviranomaiseen lopullista rekisteröintiä ja sormenjälkiä varten. Sinun ei tarvitse mennä konsulaattiin.

Elämä Suomessa

Muuttopalvelut.

Valitaan sinulle sopivin tapa kuljettaa henkilökohtaisia tavaroitasi. Nopeasti. Kätevä. Mistä päin maailmaa tahansa. Asiakirjojen ja pakettien toimitus organisaatioille.

Kiinteistön vuokraus.

Hakukoneemme avulla löydämme sinulle huoneen, asunnon tai talon lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi.

Työnhaku.

Hakukone- ja uutiskirjepalvelumme avulla voit saada yksityiskohtaisen raportin avoimista työpaikoista ympäri Suomea. Tietokannassamme on monia työnantajia, jotka osaavat eri kieliä, joten kieli esteestä ei tule este.

Bussikuljetus.

Tilausajot kaikkiin tarpeisiin. Ota mukava asento, me hoidamme loput. Sopiva tilausajo ja bussijoka lähtöön. Tutustu ja pyydä tarjous! Vaativaan makuun.

Virallinen käännös.

Virallinen käännös tarkoittaa laillisesti pätevää käännöstä esimerkiksi todistuksesta, viranomaisen päätöksestä tai muusta viranomaiselle toimitettavasta asiakirjasta. Me löydämme sinulle sopivan kääntäjän

Pysyvä oleskelulupa

Asiantuntijamme pystymme hakemaan pysyvä-, työ-, opiskelu- tai bussines oleskelulupia MIGRI-portaalin kautta ja varaamaan sinulle henkilökohtaisen vierailun rekisteröintiviranomaiseen lopullista rekisteröintiä ja sormenjälkiä varten. Sinun ei tarvitse mennä konsulaattiin.

Contacts

Project "Valim.fi"

+7(921)900-21-05
     +358 406206417

info@viamix.fi

www.valim.fi